Nejnovější recenze ze sekce Ukulele
spokojenost
Byl to dárek k narozeninám a obdarovaná je spokojená!
- Kvalitní
- Obal a trsátka v balení
- Musí se často ladit, ale to je u nového ukulele normální :)
Jsem ukulele začátečník. Moc se v nich nevyznám, takže nedokážu říct jak moc by sedělo pokročilým hráčům, ale mně, jako začátečníkovi vyhovuje.
- Hmotnost a rozměry
- Zvuk
- Vzhled
- Pouzdro součástí
- Hezký zvuk
Ortega RU5
Přidáno: 19. března 2020
(naposledy upraveno 28. března 2020)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
- příznivá cena
- prakticky neshledávám zásadní nedostatky
Ukulele splňuje mé očekávání i požadavky. Vzhledem adekvátní ceně nepůsobí levným dojmem - perfektní zpracování + vzhled..Nylonová vlákna mají typický kulatý příjemný zvuk a nebolí z nich bříška prstů. Než se ustálí,musí se často ladit. V každém případě doporučuji zakoupení ladičky.
Mirka
příznivá cena a dobrá kvalita zboží
Vhodné pro začátečníky i odrostlé dospěláky, kteří si chtějí zpříjemnit dovolenou s muzikou.
- Dobrá cena
- Dobrá kvalita
Ukulele set jsem si zakoupil jako moje úplně první hudební nástroj. Jsem spokojen, určitě bych doporučoval každému začátečníkovi. Baterie do ladičky je součástí balení (1x CR-2032)
KALA KA 15 SLNG
Registrovaný uživatel
Přidáno: 8. března 2020
(naposledy upraveno 8. března 2020)
Zakoupeno v muzikant.cz s.r.o.
Výborně!
Krásný hlasitý sopránový lahodný zvuk.
Krk není širší než u normálního soprana, ale mezi pražci je víc mista, výška strun akorát, hraje se pohodlně jako u koncertu. Zdá se mi, že delší menzura má vliv i na lepším zvuku. Struny aquila drží.
Ukulele vypadá rustikálně až industriálně, jakoby ho vyrobili z železničního pražce a krk z palety :-)) zjemňuje to nenápadná rozeta. Nádhera.
Záleží na vkusu každého, pro mě je toto představa toho havajského zvuku a ukulele.
Jsem nadšená.
- hraje hezky
- zpočátku se dost rozlaďuje
Ukulele pro dceru začátečníka je úplně dostačující. Za tu cenu je super. Zpočátku se dost rozlaďovalo, ale již vydrží delší dobu bez rozladění.
Kouzlu UKULELE jsem propadl okamžitě, co jsem vzal do ruky sopránový model nejnižší třídy. I tak jsem okamžitě chtěl hrát a mé děti jsou na tom podobně. Proto jsem si vybral výše uvedený typ ukulele. Rozdíl, který jsem uslyšel po prvním akordu mi vzal dech. Ortega hrála proti mému prvnímu ukulele o pět tříd líp. Neskutečně krásný a plný zvuk, příjemné struny, dokonale bezchybné zpracování. Prsty se dají velmi dobře poskládat do akordů. Pouzdro ve kterém je ukulele dodáno působí až neskutečně luxusně. Troufám si tvrdit, že za ty peníze nemá příliš konkurentů.
Krásný design, kvalitní zvuk ... velká spokojenost!
- zpracování
- Skvělé pro děti na seznámení s nástrojem
- Levné gitalele pro příležitostné hráče
- Plastová skříň neumožňuje zahrát dobře kvalitní tóny
- Půlka strun plastových
- levné
- Super cena
- Ladění drží
Není to masiv :)
- Zvuk
Nejslabší strunu při některých akordech vůbec není slyšet (mám srovnání i s jinými ukulele). Zvuk je opravdu slabina.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »