Nejnovější recenze ze sekce Ukulele
- Za málo peněz hodně muziky
- Za cenu hodně muziky
- Nekvalitní ladící kolíčky
- pěkný malý nástroj, řemeslně celkem kvalitně zpracovaný
- Nejde naladit - buď nylonové struny stále povolují, nebo je chyba v mechanice. Naladěné ukulele vydrží asi 5 minut
Problém s laděním
první zkušennost s ukulele, zní pěkně; snad se nebude rozlaďovat - po pár akordech neustále ladím , možná jen prvotní napnutí strun...
Je to moje první ukulele, takže můj názor není velmi relevantní. Jednu věc ale říci mohu bezpečně: s dodanými strunami neladilo. Po výměně strun ale ladí o hodně líp.
- spĺňa všetko, čo začiatočník potrebuje
- doručené i s ladičkou
Design na obrázku vyzerá krásne, avšak, očakávala som, že bude kvalitnejšie prevdený, keďže je to designová značka. V podstate je len design "natlačený" na vrchnej doske, ak to správne nazývam. Prekvapilo ma, že i značka LUNA vyrába produkty v Číne.
Splnilo mē očekåvånī. Začínåm, na začåtky spokojenost.
- Příjemný zvuk
- Obal proti prachu součástí balení
Kvalitu zvuku a provedení nemám s čím srovnat, protože je to mé první Ukulele, ale vybrala jsem ho kvůli ceny (mám malé dítě a nechci riskovat, že mi nechtíc zničí nástroj za xtisíc) navíc je krásné, zní mi příjemně a pro tréning a domácí hraní mi naprosto vyhovuje.
- dobrý zvuk (silný, příjemná barva)
- kvalitní zpracování
- nekvalitní struny, nutno vyměnit
- chybí zámek na řemen
- nevhodné umístění jack výstupu pro připojení k zesilovači
- vzhledem k tomu, že je z plastu má špatný zvuk a hůře se na něj hraje
- Pěkné a hezky znějící ukulele, dle mého soudu spíše pro muzikanty, kteří s tímto nástrojem začínají, za skvělou cenu, což je přesně to co jsem chtěl :-)
- Moc pěkné ukulele.
- určitě vhodné pro začátečníky
- plně funkční
- velmi lehce se rozhladí
Možná bych očekávala, když bylo barevné provedení řešeno "polepem", že bude kvalitněji provedené. Ale vzhledem k tomu, že jsem ukulele pořídila pro osmiletého syna, tak to řešit nebudu. Největší problém je, že se velmi rychle rozladí (nylonové struny), ale syn je schopen si ho sám naladit podle aplikace na mobilním telefonu. Pro začátečníka - dítě určitě vhodný nástroj.
- pěkný zvuk a hezký vzhled
- malá oděrka na přední desce nástroje /nic tak hrozného/
kvalitní nástroj za prima cenu
- Kvalitní nástroj
- Dobrý zvuk
- Výhodná cena
- Vhodné pro začátečníky
Na ukulele hraji chvilku, ale tento produkt mi jako pro začátečníka přijde více než výborný. Nástroj je velmi kvalitně zpracován, po naladění zvuk drží a není třeba pokaždé ladit znovu. Je radost se s takovým ukulele učit. Doporučuji všem, co se začínají učit hrát a hledají kvalitní produkt za dobrou cenu. Nástroj navíc máte v obalu, který je, oproti jiným ukulele, velmi kvalitně zpracován. Vše to zároveň moc hezky vypadá. Vřele doporučuji všem, co s ukulele začínají, věřím, že budou nadšení.
- Cena/Vykon
- Dyhovana preklizka
Parádní poměr cena výkon, hraje fajn, ze začátku se rozlaďovalo ale po 2-3 dnech stačí ladit jednou dvakrát za den.
- Výborná kvalita, skvělý zvuk.
- Výborný "kytarový" zvuk, ale samozřejmě vyšší
- dobrá integrovaná ladička
- možnost přidělat popruh
Již vlastním klasické ukulele stejné značky. Za mě výborný zvuk u obou. Ze začátku nezvykle úzké pražce oproti kytaře, ale po pár skladbách už to ani nevnímám. Pro silnější prsty asi nutnost hrát alternativní akordy, kde jsou více než 3 prsty pod sebou (A), je to prostě úzký prostor
- skvělé ukulele
- krásné
- velmi dobrá kvalita
- Dost muziky za malo penez
Zobrazuji 361 - 380 ze 500 recenzí « Předchozí 1...17 18 [ 19 ] 20 21...25 Další »