Nejnovější recenze ze sekce Ukulele
vše v pořádku
Velmi kvalitní nástroj, zvukově vynikající. Za tuto cenu, myslím, špička. Až tomu budou stačit moje ruce... :-) Jinak oceňuji široký hmatník. Přecházím na ukulele z kytary, tak mi mezera mezi strunami vyhovuje. Výborně zní i přes kombo. Moc krásný nástroj, jsem opravdu moc spokojený!!!!
Precizně zpracované ukulele s krásnou kresbou dřeva. Za velmi přiměřenou cenu získáte nástroj, který je lehoučký, dobře se drží a parádně zní. Skvělá volba.
- kvalitní zpracování
- velmi dobrý zvuk
- pěkný vzhled
- přijatelná cena
- hezký zvuk
- příjemný materiál (na omak)
- rychlý nákup
- Lehké a hezky zní
- Žádná
dobré pro začátečníky, jen struny by mohly být kvalitnější
Ukulele Fender naprosto předčilo naše očekávání, i když kvalitu Fender jsme čekali. Měla jsem na Vánoce připravené jiné ukulele v téměř nejnižší cenové variantě, i když designově dostačující, ale nakonec jsme se rozhodli pro tento malý Fender zázrak, který v setu stál skvělé peníze a jsme tak nadšení. S tímto prvním je patnáctiletá holka designově i funkčně velmi spokojená (růžové). Asi půjde do rodiny ještě další jedno nebo dvě. Samozřejmě v jiných barvách - modrá, zelená :-)
- Má velmi pěkný zvuk
- Kvalita provedení
- Nabídka souvisejících doplňků
- Cena nízká, kvalita dostatečná i v kategorii hudební nástroje
- Výborný zvuk (ale jsme začátečníci :))
- Hraje dle očekávání
- Poměrně jemné ladění
- Snadné skladování díky malé velikosti
- Plastové struny, díky tomu je to stále rozladěné
- Skutečný hudební nástroj, ne hračka vzhledu hudebního nástroje
- Pestrá paleta barevných provedení
- Pouzdro
- Za tu cenu super
- Zatím se trochu rozladuje, ale věřím, že se to časem srovná (jak psali v recenzích jiní)
Kupovali jsme na dětské hraní pro čtyřleté dítě. Bez ambic, aby na něj skutečně hrálo konkrétní písně (na to má čas), ale s přáním, aby si i dítě mohlo libozvučne zabrnkat a seznamovalo se s podobným druhem nástrojů. Tento účel plní ukulele stoprocentně. Není to žádná hračka, která by nešla naladit a vyluzovala jen kakofonicke skřeky. Naopak: opravdu hraje, má pěkný zvuk a dcera má radost, že si může hrát na hudebnici (a dá se to poslouchat). Jestli by se na něj dalo hrát doopravdy posoudit zatím nemůžeme, máme ho dva dny a dosud se rozladuje opravdu rychle (v průběhu jedné písně třeba o tón či dva), ale prý se to časem srovná. Pro dceřino hraní to nevadí.
- Všechno ok
- Zatím nic :)
Nemám srovnání s jiným ukulele, je to moje první. Zatím fajn :) krásný havajsky design a zda se, ze i na držení a učení bude v pohodě :)
Krasny zvuk, hezky vzhled.
- vhodný i pro začátečníky
- Skvělý zvuk
- Dřevo vypadá skvěle a příjemné na pohmat
- Příznivá cena vzhledem k produktu
- Zatím žádná nevýhoda
Velká spokojenost, splněný vánoční sen. Jsem začátečník a hraje se na něj lépe než na sopránové, vzhledem k velikosti pražců, vyhovuje i pro větší prsty. Doporučuji všemi deseti, nešlápnete vedle určitě.
Pro začátečníka bezva nástroj, ladí zhruba, vypadá pěkně a zní docela dobře.
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »